Parallax image

Chocolate Cookies

Biscuits & Cookies
Next Project Easter Cookies Easter Cookies
Melomakarona Previous Project Melomakarona

Chocolate Cookies


Materials and Execution of Recipe

Υλικά :

* 1 φλιτζάνι του τσαγιού καστανή ζάχαρη
* 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη άσπρη κρυσταλλική
* 1 φλιτζάνι του τσαγιού φυστικοβούτυρο
* 1 αυγό χτυπημένο
* Λίγο αλάτι
* 1/2 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
* 1/2 κουταλάκι του γλυκού σόδα
* 1/2 φλιτζάνι κομμάτια σοκολάτας

Εκτέλεση :

Αρχικά χτυπάμε το αυγό και προσθέτουμε το φυστικοβούτυρο, την καστανή ζάχαρη, το αλάτι, το μπέικιν πάουντερ και τη σόδα. (Αν θέλουμε προσθέτουμε τώρα τα κομμάτια σοκολάτας ).
Ανακατεύουμε καλά και έπειτα με ένα κουτάλι της σούπας παίρνουμε λίγο από τη ζύμη μας και την ακουμπάμε πάνω σε ένα ταψί που έχουμε στρώσει λαδόκολλα από κάτω.Τοποθετούμε τα cookies με μία απόσταση μεταξύ τους γιατί θα φουσκώσουν.Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 12 λεπτά (θα πάρουν λίγο χρώμα).Προσοχή τα cookies θα είναι πολύ μαλακά μόλις τα βγάλουμε από το φούρνο μετά καθώς κρυώνουν θα γίνουν πιο σκληρά.Μόλις τα βγάλουμε από το φούρνο περιμένουμε να κρυώσουν και έπειτα, προσεκτικά τα αφαιρούμε από τη λαδόκολλα. 
 

Share
Chocolate Cookies
Print the Recipe