Parallax image

Goat with tomatoes

Meats
Next Project Απάκι με κρεμμύδια και λιαστή ντομάτα Απάκι με κρεμμύδια και λιαστή ντομάτα

Goat with tomatoes


Materials and Execution of Recipe

Υλικά :

* 1,5 κιλό κρέας αίγας (γίδας)
* 1/2 ποτήρι λάδι
* 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
* 1 κιλό ντομάτες ψιλοκομμένες
* αλάτι,πιπέρι
* 2-3 φύλλα δάφνης
* μισό ποτηράκι κρασί κόκκινο
* 2 σκελίδες σκόρδο

Εκτέλεση:

Τσιγαρίζουμε το κρέας με το λάδι,το κρεμμύδι και το σκορδο,σβήνουμε με κρασί,προσθέτουμε τις ντομάτες, το αλάτι, το πιπέρι,τα φύλλα δάφνης και λίγο νερό και αφήνουμε το φαγητό να σιγοψηθεί.
Αν η αίγα είναι μεγάλη, τη βράζουμε πρώτα με λίγο νερό και, όταν πιεί το νερό, ρίχνουμε το λάδι να τσιγαριστεί.
Προσθέτουμε αμέσως και το κρεμμύδι με το σκόρδο και σβήνουμε με κρασί και μετά προσθέτουμε την ντομάτα και το αλατοπίπερο με τα φύλλα δάφνης. 

Share
Goat with tomatoes
Print the Recipe