Parallax image

Rabbit fried by: Mylos tou Kerata

Meats
Next Project rabbit with cheese rabbit with cheese
Rabbit stifado Previous Project Rabbit stifado

Rabbit fried


Mylos tou Kerata

Materials and Execution of Recipe

Υλικά:

* 1 κουνέλι
* 1/2 ποτήρι άσπρο κρασί
* 1 κλαδάκι δεντρολίβανο
* 3-4 σκελίδες σκόρδο
* αλάτι, πιπέρι
* 1/2 ποτήρι αλεύρι
* 1/2 ποτήρι λάδι για το τηγάνισμα

Εκτέλεση:

Κόβομε το κουνέλι σε μερίδες, το πλένομε και το βάζομε σε λεκάνη με το κρασί, το σκόρδο ψιλοκομμένο, το δεντρολίβανο και το αλατοπίπερο. Το αφήνουμε στο κρασί μερικές ώρες. Μετά το στραγγίζουμε, το αλευρώνομε και το τηγανίζομε σε καυτό λάδι λίγο από τη μια και λίγο από την άλλη πλευρά.

Share
Rabbit fried
Print the Recipe