Parallax image

Rabbit stifado

Meats
Next Project Rabbit fried Rabbit fried
Κουνέλι με πράσινες ελιές Previous Project Κουνέλι με πράσινες ελιές

Rabbit stifado


Materials and Execution of Recipe

Υλικά :

* ένα κουνέλι
* μια κούπα λάδι
* 10-15 κρεμμύδια μικρά για στιφάδο
* 2 κουταλιές της σούπας ντοματάδα
* 2 φυλλαράκια δάφνη
* 1 ξυλάκι κανέλας
* 1 κρασοπότηρο κόκκινο κρασί
* αλάτι,πιπέρι

Εκτέλεση :

Αφού πλένουμε και τεμαχίσουμε το κουνέλι το τσιγαρίζουμε στην κατσαρόλα με το λάδι να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές.,Στη συνέχεια σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε την ντοματάδα διαλυμένη σε ένα ποτήρι νερό,προσθέτουμε την δάφνη,την κανέλα,αλάτι και πιπέρι. Αφήνουμε να ψηστεί σε μέτρια φωτιά για μια ώρα περίπου, συμπληρώνουμε αν χρειαστεί νερό. Προς το τέλος του ψησίματος βάζουμε στην κατσαρόλα τα κρεμμυδάκια και συνεχίζουμε το ψήσιμο για άλλη μισή ώρα. Όταν η σάλτσα ''μελώσει'' και δέσει κατεβάζουμε από τη φωτιά.

Share
Rabbit stifado
Print the Recipe