Parallax image

Καλαμαράκι φρέσκο στη σχάρα με αγουρόλαδο και θαλασσινό αλάτι

Ψάρι & Θαλασσινά
Next Project Καλαμάρια κοκκινιστά με ελιές Καλαμάρια κοκκινιστά με ελιές

Καλαμαράκι φρέσκο στη σχάρα με αγουρόλαδο και θαλασσινό αλάτι


Υλικά:

* 1 κιλό μικρά καλαμαράκια φρέσκα
* αγουρόλαδο
* χοντρό θαλασσινό αλάτι
* λίγες σταγόνες λεμονιού

Εκτέλεση:

Καθαρίζουμε τα καλαμαράκια και τα αφήνουμε σε ένα σουρωτήρι να στραγγίζουν καλά.
Τα ψήνουμε στη σχάρα ή στο γκριλ του φούρνου μας ή σε αντικολλητικό τηγάνι – σχάρα για πολύ λίγα λεπτά και από τις δύο πλευρές.
Σερβίρουμε με μπόλικο αγουρόλαδο, αλάτι και λεμόνι.

Ευφροσύνη Κάτσουνα

jakaa
Καλαμαράκι φρέσκο στη σχάρα με αγουρόλαδο και θαλασσινό αλάτι
Tulostaresepti