Parallax image

Πέστροφα ή λαβράκι σε κρούστα μουστάρδας

Ψάρι & Θαλασσινά
Next Project Πλιγούρι με θαλασσινά Πλιγούρι με θαλασσινά
Μπιφτέκια θαλασσινών με καλαμάρι και σουπιά Previous Project Μπιφτέκια θαλασσινών με καλαμάρι και σουπιά

Πέστροφα ή λαβράκι σε κρούστα μουστάρδας



Εκτέλεση και Υλικά Συνταγής

Υλικά:

* 2 πέστροφες φιλεταρισμένες ή αντίστοιχα λαβράκι
* 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη
* 1 φλ. τσαγιού ψίχα ψωμιού θρυμματισμένη ή γαλέτα
* 60 ml. ελαιόλαδο
* αλάτι κατά βούληση
* φρεσκοτριμμένο πιπέρι κατά βούληση
* 1 κ.σ. φρέσκο θυμάρι
* 4 κ.γ. μουστάρδα

Εκτέλεση:

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220 βαθμούς. Στρώνουμε αλουμινόχαρτο σε ένα ταψί.
Βάζουμε σε ένα μπόλ τη μουστάρδα, το σκόρδο, το λάδι και το θυμάρι. Ανακατεύουμε καλά τα υλικά και προσθέτουμε τα κομμάτια του ψωμιού ή τα ψίχουλα ή την γαλέτα, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά.
Βάζουμε τα φιλέτα του ψαριού στο ταψί με την πλευρά της πέτσας προς τα κάτω. Αλείφουμε την πάνω πλευρά με το μίγμα.
Ψήνουμε στο φούρνο για 15 λεπτά περίπου.

Κοινοποιήστε
Πέστροφα ή λαβράκι σε κρούστα μουστάρδας

Εκτυπώστε τη συνταγή