Parallax image

Αρακάς λαδερός με μανιτάρια και σάλτσα μουστάρδας

Χόρτα & Λαχανικά
Next Project Αρνί με σταμναγκάθι Αρνί με σταμναγκάθι
Ανθοί κολοκύθας γεμιστοί Previous Project Ανθοί κολοκύθας γεμιστοί

Αρακάς λαδερός με μανιτάρια και σάλτσα μουστάρδας



Εκτέλεση και Υλικά Συνταγής

Υλικά:

* ελαιόλαδο
* 1 σακουλάκι ( 500 γρ.) αρακά
* 1 ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα
* 300 γρ. μανιτάρια πλευρώτους
* 1 φλιντζάνι ζωμό λαχανικών
* 1 ποτηράκι λευκό κρασί
* 1 γεμάτη κ.σ. μουστάρδα απαλή
* ½  ματσάκι άνηθο
* 1 κ.γ. κουρκουμά
* αλάτι και πιπέρι

 

Εκτέλεση:

Σοτάρετε στο λάδι τα μανιτάρια μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα ,συνεχίζουμε με τα κρεμμυδάκια και σβήνουμε με το κρασί. Αφού εξατμιστεί βάζουμε τον αρακά τον ζωμό , τον κουρκουμά αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να μαγειρευτεί.
Όταν είναι έτοιμο προσθέτουμε τον άνηθο και σβήνοντας την μουστάρδα . Ανακατεύουμε να πάει παντού και σερβίρουμε.

Κοινοποιήστε
Αρακάς λαδερός με μανιτάρια και σάλτσα μουστάρδας

Εκτυπώστε τη συνταγή