Parallax image

Κολοκυθανθοί με μυζήθρα, φρέσκο δυόσμο και γλυκό κυδώνι

Χόρτα & Λαχανικά
Next Project Λαχανοντολμάδες Λαχανοντολμάδες
Κολοκυθομελέτα με ξινομυζήθρα Previous Project Κολοκυθομελέτα με ξινομυζήθρα

Κολοκυθανθοί με μυζήθρα, φρέσκο δυόσμο και γλυκό κυδώνι


Εκτέλεση και Υλικά Συνταγής

Υλι​κά:
* 10 κολοκυθανθούς
* 250 γρ. μυζήθρα καλά στραγγισμένη
* λίγο φρέσκο ψιλοκομμένο δυόσμο
* λίγο αλάτι

Υλικά για το πανάρισμα:
* λίγο αλεύρι
* ένα αυγό χτυπημένο
* φρυγανιά
* ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
* γλυκό κυδώνι ή οποιοδήποτε άλλο γλυκό κουταλιού σας αρέσει


Εκτέλεση:

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη μυζήθρα με τον δυόσμο και το αλάτι. Γεμίζουμε τους κολοκυθανθούς και τους ασφαλίζουμε κλείνοντας τις 4 άκρες προσεκτικά για να μη σπάσουν. Τους πανάρουμε βάζοντάς τους πρώτα στο αλεύρι, μετά στο αυγό και τέλος στη φρυγανιά. Τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά απ' όλες τις πλευρές μέχρι να ροδίσουν. Σερβίρουμε με το γλυκό κυδώνι από πάνω.

Ευφροσύνη Κάτσουνα

Κοινοποιήστε
Κολοκυθανθοί με μυζήθρα, φρέσκο δυόσμο και γλυκό κυδώνι

Εκτυπώστε τη συνταγή