Parallax image

Τουρλού με κηπευτικά λαχανικά

Χόρτα & Λαχανικά
Next Project Χόρτα τσιγαριαστά Χόρτα τσιγαριαστά
Σπανακόρυζο με σταμναγκάθι Previous Project Σπανακόρυζο με σταμναγκάθι

Τουρλού με κηπευτικά λαχανικά



Εκτέλεση και Υλικά Συνταγής

Υλικά:

* 2 φλιτζάνια φέτες μελιτζάνας (περίπου 2 μέτριες μελιτζάνες)
* 2 φλιτζάνια φέτες κολοκυθάκια (2 μεγάλα κολοκυθάκια)
* 3 φλιτζάνια κομμένες σε φέτες πατάτες (2 μεγάλες πατάτες)
* 1 ½  φλιτζάνι κομμένα σε λεπτές φέτες κρεμμύδια
* 6 μεγάλες σκελίδες σκόρδο (κομμένο σε φέτες πολύ λεπτές)
* 3 φλιτζάνια φέτες ντομάτας (περίπου 4 μεγάλες ώριμες ντομάτες)
* 3 κ.σ. φρέσκο βασιλικό κομμένο σε φέτες
* 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
* 1 κ.γ. αλάτι
* 1 κ.γ. φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
* 2 φλιτζάνια ξεφλουδισμένες, λιωμένες ντομάτες (περίπου 3 μεγάλες ντομάτες)
* ½  κ.γ. ζάχαρη

 

Εκτέλεση:

Ρίξτε το ελαιόλαδο στην κατσαρόλα και προσθέστε τα λαχανικά ,σοτάρετε καλά για πέντε λεπτά.
Προσθέστε τις τριμμένες ντομάτες και αφήστε να πάρει μια βράσει το φαγητό αλατοπιπερώστε ,έπειτα τοποθετήστε το προσεκτικά σε ένα ταψί ρίξτε το βασιλικό τη ζάχαρη, απλώστε τις φέτες ντομάτας πάνω και ψήστε σε φούρνο στους 180 με 200 βαθμούς για περίπου 1 ώρα.

Κοινοποιήστε
Τουρλού με κηπευτικά λαχανικά

Εκτυπώστε τη συνταγή