Parallax image

Αρνίσιο συκώτι με ξύδι και δεντρολίβανο

Κρεατικά
Next Project Γιομίδια Γιομίδια
Αρνίσια παϊδάκια με μπαχαρικό Dukkah Previous Project Αρνίσια παϊδάκια με μπαχαρικό Dukkah

Αρνίσιο συκώτι με ξύδι και δεντρολίβανο


Εκτέλεση και Υλικά Συνταγής

Υλικά:

* 1 συκωταριά αρνίσια σε μέτρια λεπτά κομμάτια
* αλάτι
* πιπέρι
* ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
* 3 κλωνάρια φρέσκο δεντρολίβανο
* 1 ποτήρι ξύδι δυνατό

 

Εκτέλεση:

Πλένουμε το συκώτι και το αφήνουμε να στραγγίξει καλά. Το αλατοπιπερώνουμε και το αφήνουμε λίγο να πιάσει το αλάτι. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι με βαρύ πάτο και σε μέτρια φωτιά τηγανίζουμε το συκώτι καλά και από τις δύο πλευρές.
Λίγο πριν το σβήσουμε με το ξύδι, προσθέτουμε το δεντρολίβανο (κρατήστε λίγο για να ρίξετε από πάνω αν σας αρέσει πολύ!) και δυναμώνουμε τη φωτιά. Περιμένουμε να εξατμιστεί το ξύδι, δοκιμάζουμε να είναι το ξύδι και το αλάτι του γούστου μας και σερβίρουμε αμέσως.

Ευφροσύνη Κάτσουνα

Κοινοποιήστε
Αρνίσιο συκώτι με ξύδι και δεντρολίβανο

Εκτυπώστε τη συνταγή