Parallax image

Μπεκρή Μεζέ

Κρεατικά
Next Project Μπιφτέκια αφράτα & ζουμερά Μπιφτέκια αφράτα & ζουμερά
Μοσχαράκι πολύχρωμο με λαχανικά Previous Project Μοσχαράκι πολύχρωμο με λαχανικά

Μπεκρή Μεζέ


Εκτέλεση και Υλικά Συνταγής

Υλικά :

* 4 χωριάτικα λουκάνικα με πορτοκάλι
* 1 πράσινη πιπεριά
* 1 κόκκινη πιπεριά
* 1 κίτρινη πιπεριά
* 1 πορτοκάλι πιπεριά
* αλάτι πιπέρι
* 1 κρασοπότηρο κόκκινο κρασί
* 2 κρεμμύδια ξερά
* 1 κουτί χυμό ντομάτας
* ελαιόλαδο

Εκτέλεση :

Κόβουμε τα λουκάνικα σε ροδέλες λεπτές, κόβουμε τις πιπεριές σε μακρόστενες λουρίδες (σπίρτα) και τα κρεμμύδια , τα βάζουμε σε ένα τηγάνι βαθύ με λίγο λάδι. Όλα τα υλικά μαζί τα βάζουμε να τσιαγαριστούν ένα δεκάλεπτο με τέταρτο μέχρι να αρχίσουν να μαραίνονται οι πιπεριές και έπειτα σβηνομαι με κρασί. Μόλις εξατμιστεί το κρασί ρίχνουμε το χυμό ντομάτας αλάτι πιπέρι και χαμηλώνουμε την φωτιά να σιγοβράζει και όταν έχει χυλώσει η σάλτσα είναι έτοιμο. Σερβίρεται με τηγανιτή πατάτα η ρύζι βρασμένο σπυρωτό.

Κοινοποιήστε
Μπεκρή Μεζέ

Εκτυπώστε τη συνταγή