Parallax image

Γύρος με μαύρη μπύρα

Κρεατικά
Next Project Γύρος με σπανάκι φέτα και μπριζόλα Γύρος με σπανάκι φέτα και μπριζόλα
Γουρουνόπουλο με Λεμονόφυλλα Previous Project Γουρουνόπουλο με Λεμονόφυλλα

Γύρος με μαύρη μπύρα



Εκτέλεση και Υλικά Συνταγής

Υλικά:

* 4 έως 5 κιλά χοιρινή ωμοπλάτη η πανσέτα
* 5 σκελίδες σκόρδο τριμενο
* 1 κουταλιά της σούπας αλάτι
* 1 κουταλάκι του γλυκού κύμινο
* 1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη τσίλι
* 1 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι
* 1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
* 1/2 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι καγιέν
* 1 κουταλάκια του γλυκού κακάο σε σκόνη
* 4 κουταλιές της σούπας φρέσκο χυμό λάιμ
* 1/2 φλιτζάνι χυμό πορτοκαλιού
* 1 μπουκάλι μαύρη μπύρα
* 1/2 φλιτζάνι σάλτσα ντομάτας

Σερβίρετε με κύβους αβοκάντο, ξινή κρέμα, τυρί ή τουρσί κόκκινα κρεμμύδια

Εκτέλεση:

Τρίψτε το χοιρινό ώμο σε όλες τις πλευρές με το ψιλοκομμένο σκόρδο, μασάζ στο κρέας.
Ανακατέψτε το αλάτι, το κύμινο, σκόνη τσίλι, μαύρο πιπέρι, ρίγανη, πιπέρι καγιέν και κακάο σε σκόνη σε ένα μικρό μπολ στη συνέχεια, πασπαλίζουμε το μείγμα μπαχαρικών ομοιόμορφα πάνω στο κρέας. Μεταφέρετε το χοιρινό ώμο σε αργή θερμοκρασία (130 βαθμούς ), στη συνέχεια, προσθέστε το χυμό λάιμ, χυμό πορτοκαλιού, salsa και μπύρα.
Καλύψτε και μαγειρέψτε σε Χαμηλή θερμοκρασία για 8 ώρες, ή σε μέση για 6 ώρες.
Αφαιρέστε το χοιρινό από την αργή κουζίνα (αφήνοντας πίσω κάθε υγρό), και σερβίρετε σε tortillas ,αραβικές πίτες η ψωμάκια του μπέργκερ . 

Κοινοποιήστε
Γύρος με μαύρη μπύρα

Εκτυπώστε τη συνταγή