Parallax image

Αίγα με ντομάτα

Κρεατικά
Next Project Απάκι με κρεμμύδια και λιαστή ντομάτα Απάκι με κρεμμύδια και λιαστή ντομάτα

Αίγα με ντομάτα


Εκτέλεση και Υλικά Συνταγής

Υλικά :

* 1,5 κιλό κρέας αίγας (γίδας)
* 1/2 ποτήρι λάδι
* 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
* 1 κιλό ντομάτες ψιλοκομμένες
* αλάτι,πιπέρι
* 2-3 φύλλα δάφνης
* μισό ποτηράκι κρασί κόκκινο
* 2 σκελίδες σκόρδο

Εκτέλεση:

Τσιγαρίζουμε το κρέας με το λάδι,το κρεμμύδι και το σκορδο,σβήνουμε με κρασί,προσθέτουμε τις ντομάτες, το αλάτι, το πιπέρι,τα φύλλα δάφνης και λίγο νερό και αφήνουμε το φαγητό να σιγοψηθεί.
Αν η αίγα είναι μεγάλη, τη βράζουμε πρώτα με λίγο νερό και, όταν πιεί το νερό, ρίχνουμε το λάδι να τσιγαριστεί.
Προσθέτουμε αμέσως και το κρεμμύδι με το σκόρδο και σβήνουμε με κρασί και μετά προσθέτουμε την ντομάτα και το αλατοπίπερο με τα φύλλα δάφνης. 

Κοινοποιήστε
Αίγα με ντομάτα

Εκτυπώστε τη συνταγή