Parallax image

Κεμπάπ

Κρεατικά
Next Project Κεμπάπ Λάρισας Κεμπάπ Λάρισας
Κατσικίσιο μπουτάκι στη γάστρα Previous Project Κατσικίσιο μπουτάκι στη γάστρα

Κεμπάπ



Εκτέλεση και Υλικά Συνταγής

Υλικά:

* 800 γρ. πρόβειο κιμά
* 200 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
*1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο στον τρίφτη
*2 κ.σ. πετιμέζι
*2 κ.σ. μηλόξιδο
* 1 κ.γ. γλυκιά πάπρικα ή σουμάκ
* 1/2 κ.γ. κύμινο
* 1 κ.γ. κόλιανδρο σπασμένο
* ρίγανη
* Αλάτι και μαύρο πιπέρι
* 1/2 κούπα ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Ζυμώνουμε καλά τους κιμάδες με τα μπαχαρικά και αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο μια με τρεις ώρες τουλάχιστον.
Ψήνουμε ιδανικά στα κάρβουνα ή στο γκριλ του φούρνου ή σε ένα σχαροτήγανο.

Κοινοποιήστε
Κεμπάπ

Εκτυπώστε τη συνταγή