Parallax image

Κουνέλι τηγανητό by: Μύλος του Κερατά

Κρεατικά
Next Project Κουνέλι τυρομαγειρεμένο Κουνέλι τυρομαγειρεμένο
Κουνέλι Στιφάδο Previous Project Κουνέλι Στιφάδο

Κουνέλι τηγανητό


Μύλος του Κερατά

Εκτέλεση και Υλικά Συνταγής

Υλικά:

* 1 κουνέλι
* 1/2 ποτήρι άσπρο κρασί
* 1 κλαδάκι δεντρολίβανο
* 3-4 σκελίδες σκόρδο
* αλάτι, πιπέρι
* 1/2 ποτήρι αλεύρι
* 1/2 ποτήρι λάδι για το τηγάνισμα

Εκτέλεση:

Κόβομε το κουνέλι σε μερίδες, το πλένομε και το βάζομε σε λεκάνη με το κρασί, το σκόρδο ψιλοκομμένο, το δεντρολίβανο και το αλατοπίπερο. Το αφήνουμε στο κρασί μερικές ώρες. Μετά το στραγγίζουμε, το αλευρώνομε και το τηγανίζομε σε καυτό λάδι λίγο από τη μια και λίγο από την άλλη πλευρά.

Κοινοποιήστε
Κουνέλι τηγανητό

Εκτυπώστε τη συνταγή