Parallax image

Κουνέλι κοκκινιστό

Κρεατικά
Next Project Κουνέλι κρασάτο Κουνέλι κρασάτο
Κουνέλι Γκαστρωμένο Previous Project Κουνέλι Γκαστρωμένο

Κουνέλι κοκκινιστό


Εκτέλεση και Υλικά Συνταγής

Υλικά:

* 1 κουνέλι
* 2 κρεμμύδια
* 3-4 ώριμες ντομάτες
* 1 φλιτζάνι λάδι
* ½ φλιτζάνι κόκκινο κρασί
* Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση :

Aφού πλύνουμε το κουνέλι, το κόβουμε σε μερίδες και το αφήνουμε να στραγγίσει. Ζεσταίνουμε το λάδι στην κατσαρόλα και βάζουμε με το κρέας μέχρι να ροδίσει. Το σβήνουμε με κρασί και προσθέτουμε τα κρεμμύδια χοντροκομμένα, τις ντομάτες τριμμένες, το αλάτι, το πιπέρι και ένα φλιτζάνι νερό. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε το κρέας να σιγοψηθεί. Το παρακολουθούμε και, αν χρειαστεί, προσθέτουμε επιπλέον νερό.Όταν το κρέας μαλακώσει και δέσει η σάλτσα, σβήνουμε τη φωτιά και σερβίρουμε το φαγητό με τηγανητές πατάτες. 

Κοινοποιήστε
Κουνέλι κοκκινιστό

Εκτυπώστε τη συνταγή