Parallax image

Σαλάτα με κριθαράκι, ψημένα ντοματίνια, φέτα και ελιές

Σαλάτες
Next Project Σαλάτα με όσπρια και σάλτσα με ταχίνι Σαλάτα με όσπρια και σάλτσα με ταχίνι
Σαλάτα με γραβιέρα Previous Project Σαλάτα με γραβιέρα

Σαλάτα με κριθαράκι, ψημένα ντοματίνια, φέτα και ελιές



Εκτέλεση και Υλικά Συνταγής

Υλικά:

* 300 γρ. κριθαράκι χοντρό
* 150 γρ. φέτα
* 300 γρ. ντοματίνια
* ⅓ φλιτζάνι ελιές
* 2 - 3 κουταλιές ξύδι βαλσάμικο
* 3 κ.σ. περίπου ελαιόλαδο
* λίγο φρέσκο θυμάρι
* Αλάτι και πιπέρι
* ½ κ.γ. τσίλι (προαιρετικά)
* 2-3 κ.σ. πέστο βασιλικού

Εκτέλεση:

Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
Κόψτε τη φέτα σε μικρούς κύβους.
Σε ένα μικρό ταψάκι ψήστε τα ντοματίνια και τις ελιές αφού προσθέσετε ελαιόλαδο, βαλσάμικο και τα φύλλα από το Θυμάρι.
Ψήστε για 25 - 30 λεπτά ανάλογα με το μέγεθος της τομάτας.
Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Στραγγίστε και ανακατέψτε με τη σάλτσα πέστο και το τσίλι.
Προσθέστε το ψημένο μείγμα την φέτα και σερβίρετε.

Κοινοποιήστε
Σαλάτα με κριθαράκι, ψημένα ντοματίνια, φέτα και ελιές

Εκτυπώστε τη συνταγή