Parallax image

Σπαγγέτι με σάλτσα ντομάτας και λουκάνικα Φαρσάλων

Μακαρονάδες & Ριζότο
Next Project Φουσίλι με μανιτάρια στρογγανώφ Φουσίλι με μανιτάρια στρογγανώφ
Σκορδομακάρονα με ντοματίνια Previous Project Σκορδομακάρονα με ντοματίνια

Σπαγγέτι με σάλτσα ντομάτας και λουκάνικα Φαρσάλων



Εκτέλεση και Υλικά Συνταγής

Υλικά:

* 400 γρ. χωριάτικα λουκάνικα Φαρσάλων
* 2 φλιτζάνια ντοματίνια
* ½  φλυτζάνι χυμό ντομάτας
* μια χούφτα φρέσκα φύλλα βασιλικού – χοντροκομμένα
* ½  κουταλιά μπούκοβο (προαιρετικά)
* Φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα για το σερβίρισμα
* Ζυμαρικά της επιλογής σας (εγώ χρησιμοποίησα περίπου 300 γρ. λιγκουίνι)

 

Εκτέλεση:

Κόβουμε τα λουκάνικα σε ροδέλες και τα τηγανίζουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι μέχρι να αρχίσουν να παίρνουν ένα ωραίο χρώμα .Αφαιρέστε τα και στραγγίξτε σε ένα απορροφητικό χαρτί.
Πετάξτε το λίπος από το τηγάνι και βάλτε καθαρό ελαιόλαδο προσθέστε τα ντοματίνια το χυμό και άφησε να πάρουν μερικές βράσεις.
Προσθέστε τα λουκάνικα πίσω στο τηγάνι με το βασιλικό, και το μπούκοβο . Ελέγξτε τα καρυκεύματα και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
Η όλη διαδικασία διαρκεί λίγα λεπτά, οπότε φροντίστε να ξεκινήσετε το μαγείρεμα των ζυμαρικών σας από πριν.
Σερβίρετε με ζυμαρικά και παρμεζάνα.

Κοινοποιήστε
Σπαγγέτι με σάλτσα ντομάτας και λουκάνικα Φαρσάλων

Εκτυπώστε τη συνταγή