Parallax image

Κορμός με Nutella

Τούρτες & Κέικ
Next Project Λάβα σοκολάτας Λάβα σοκολάτας
Κέικ Αλμυρό Previous Project Κέικ Αλμυρό

Κορμός με Nutella



Εκτέλεση και Υλικά Συνταγής

Υλικά :

* 600 γρ Νουτελα η Μερέντα 
* 400 γραμμ. κουβερτούρα ψιλοκομμένη
* 200 γραμμ. μπισκότα πτι-μπερ (ή άλλα της αρεσκείας σας)
* 60 γραμμ. φουντούκια χοντροαλεσμένα στο μούλτι

Εκτέλεση:

Βάζουμε τη nutella (ή τη μερέντα) μαζί με τη σοκολάτα σε ένα μικρό κατσαρόλι και τα ζεσταίνουμε σε χαμηλή θερμοκρασία. Ανακατεύουμε παράλληλα με μια ελαστική σπάτουλα, μέχρι να λιώσουν και να ενωθούν τα δύο υλικά.
Χρησιμοποιούμε μια μακρόστενη φόρμα για κέικ κατά προτίμηση σιλικόνης, διαφορετικά βουτυρώνουμε πρώτα τη φόρμα μας και κατόπιν τη στρώνουμε με λαδόκολλα.
Απλώνουμε μια στρώση μπισκότα και κατόπιν ρίχνουμε κουταλιές από το σοκολατένιο μίγμα. Συνεχίζουμε με αυτόν τον τρόπο μέχρι να τελειώσουν τα υλικά μας.
Πασπαλίζουμε την επιφάνεια του κορμού με τα φουντούκια και τοποθετούμε το γλυκό στο ψυγείο για μερικές ώρες, μέχρι να σταθεροποιηθεί.
 

Κοινοποιήστε
Κορμός με Nutella

Εκτυπώστε τη συνταγή