Υλικά:
* 1 ½ κιλό αρνάκι ή κατσίκι γάλακτος, το μπροστινό μέρος, κομμένο σε μικρά κομμάτια
* 2 κούπες ελαιόλαδο
* 1 μεγάλο κρεμμύδι αλεσμένο
* αλάτι
* πιπέρι
Εκτέλεση:
Πλένουμε το αρνί και το αφήνουμε να στραγγίξει. Σε μια κατσαρόλα φαρδιά με βαρύ πάτο ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κρέας. Μόλις πάρει λίγο χρώμα προσθέτουμε το κρεμμύδι και όταν έχει ροδίσει καλά, χαμηλώνουμε τη φωτιά στο χαμηλό προς μέτριο και το αφήνουμε να σιγοψηθεί ανακατεύοντας ανά διαστήματα για να μη μας κολλήσει.
Μόλις μαλακώσει, αλατοπιπερώνουμε.
Ευφροσύνη Κάτσουνα