Υλικά:
* 1 Κιλό χοιρινό,κατά προτίμηση άγδαρτο
* 1 1/2 κιλό σέλινο
* 1 ένα μεγάλο κρεμμύδι
* 1 1/2 κούπας ελαιόλαδο
* 1 κουταλιά της σούπας αλεύρι
* 2 λεμόνια τον χυμό τους
* αλάτι ,πιπέρι
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά το Σέλινο μας ,το κόβουμε και το βράζουμε έως ότου μαλακώσει αρκετά.
Εν το μεταξύ έχουμε κόψει σε τεμάχια το χοιρινό , το σοτάρουμε μαζί με το ελαιόλαδο ,και το ψιλοκομμένο κρεμμύδι,προσθέτουμε νερό ,το αλάτι ,και πιπέρι ,αφήνουμε να ψηθεί ,προσθέτουμε το βρασμένο Σέλινο και αφήνουμε να ψηθεί καλά .Σε ένα μικρό μπολ κτυπάμε τον χυμό λεμονιού μαζί με το αλεύρι προσθέτουμε και ζεστό ζωμό από την κατσαρόλα μας και το συμπληρώνουμε στην κατσαρόλα μας, αφήνουμε να πάρει μια βράση και είναι έτοιμο!!!!!