Υλικά :
* 1,5 κιλό κρέας αίγας (γίδας)
* 1/2 ποτήρι λάδι
* 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
* 1 κιλό ντομάτες ψιλοκομμένες
* αλάτι,πιπέρι
* 2-3 φύλλα δάφνης
* μισό ποτηράκι κρασί κόκκινο
* 2 σκελίδες σκόρδο
Εκτέλεση:
Τσιγαρίζουμε το κρέας με το λάδι,το κρεμμύδι και το σκορδο,σβήνουμε με κρασί,προσθέτουμε τις ντομάτες, το αλάτι, το πιπέρι,τα φύλλα δάφνης και λίγο νερό και αφήνουμε το φαγητό να σιγοψηθεί.
Αν η αίγα είναι μεγάλη, τη βράζουμε πρώτα με λίγο νερό και, όταν πιεί το νερό, ρίχνουμε το λάδι να τσιγαριστεί.
Προσθέτουμε αμέσως και το κρεμμύδι με το σκόρδο και σβήνουμε με κρασί και μετά προσθέτουμε την ντομάτα και το αλατοπίπερο με τα φύλλα δάφνης.