Υλικά :
* ένα κουνέλι (κομμένο σε μερίδες)
* ένα ποτήρι ελαιόλαδο
* 7-8 μέτρια κρεμμύδια
* ένα ποτήρι κόκκινο κρασί
* 1/2 ποτήρι μπράντι
* λίγους κόκκους ολόκληρο μαύρο πιπέρι
* ένα κεφάλι σκόρδο
* 2-3 φύλλα δάφνη
* αλάτι
Εκτέλεση :
Αφού πλένουμε και κόβουμε το κουνέλι σε μερίδες το βάζουμε στην κατσαρόλα με λίγο νερό και το ξεβράζουμε.
Σε μια χύτρα ταχύτητας προσθέτουμε το λάδι και όταν έχει ζεσταθεί καλά προσθέτουμε τα κρεμμύδια , τα οποία τα έχουμε χαράξει στα τέσσερα , και ανακατεύουμε μέχρι να πάρουν ελαφρύ χρώμα .
Στην συνέχεια προσθέτουμε το κουνέλι , το κρασί , το μπράντι , και αφήνουμε να βράση καλά για να εξατμισθεί το αλκοόλ .
Έπειτα προσθέτουμε το αλάτι , το σκόρδο , το πιπέρι και τα φύλλα δάφνη. Το ανακατεύουμε καλά και ψήνουμε στην χύτρα ταχύτητας για 15-20 λεπτά .
Όταν είναι έτοιμο το αφήνουμε να πάρει μια βράση σε ανοιχτή χύτρα μέχρι να δέσει η σάλτσα.