Υλικά:
* 1 συκωταριά αρνίσια σε μέτρια λεπτά κομμάτια
* αλάτι
* πιπέρι*
* ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
* 3 κλωνάρια φρέσκο δεντρολίβανο
* 1 ποτήρι ξύδι δυνατό
Εκτέλεση:
Πλένουμε το συκώτι και το αφήνουμε να στραγγίξει καλά. Το αλατοπιπερώνουμε και το αφήνουμε λίγο να πιάσει το αλάτι. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι με βαρύ πάτο και σε μέτρια φωτιά τηγανίζουμε το συκώτι καλά και από τις δύο πλευρές.
Λίγο πριν το σβήσουμε με το ξύδι, προσθέτουμε το δεντρολίβανο (κρατήστε λίγο για να ρίξετε από πάνω αν σας αρέσει πολύ!) και δυναμώνουμε τη φωτιά. Περιμένουμε να εξατμιστεί το ξύδι, δοκιμάζουμε να είναι το ξύδι και το αλάτι του γούστου μας και σερβίρουμε αμέσως.