Street Food Festival Chania 2019

Blog
Next Project Morfes live & All in Chania πάνε μπουζούκια - 31.12.18 Morfes live & All in Chania πάνε μπουζούκια - 31.12.18
Διοργάνωση Εγκαινίων - Just Brant Me  - 22.7.19 Previous Project Διοργάνωση Εγκαινίων - Just Brant Me - 22.7.19

Οι διαφημιστικές εταιρίες All in Chania Events Chillin Events φέρνουν ένα νέο πολιτιστικό γεγονός στη πόλη των Χανίων.
Το Street Food Festival Chania είναι το πρώτο φεστιβάλ Street Food που πραγματοποιείται στη Κρήτη και τα Χανιά, το τριήμερο 10 έως 12 Μαΐου στο εκθεσιακό κέντρο Αγυιάς.



Το Street Food Festival έρχεται για πρώτη φορά στα Χανιά!

Οι διαφημιστικές εταιρίες Chillin Events & All in Chania Events φέρνουν ένα νέο πολιτιστικό γεγονός στη πόλη των Χανίων. Το Street Food Festival Chania είναι το πρώτο φεστιβάλ Street Food που πραγματοποιείται στη Κρήτη και τα Χανιά, το τριήμερο 10 έως 12 Μαΐου στο εκθεσιακό κέντρο Αγυιάς.

Το Street Food Festival είναι μια γιορτή “street”φαγητού και μουσικής που αναπτύχθηκε την τελευταία δεκαετία στο εξωτερικό. Την τελευταία τριετία αναπτύχθηκε και στην Ελλάδα με αφετηρία την Αθήνα και πλέον πραγματοποιείται σε περισσότερες από 20 πόλεις ανά την Ελλάδα.

Το τριήμερο θα περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία προτάσεων φαγητού, καφέ και γλυκού. Θα παρουσιαστούν προτάσεις από διαφορετικές χώρες (Ινδία, Κίνα, Μεξικό, Ιταλία κ.α), εναλλακτικές επιλογές (vegan), παραδοσιακές γευστικές προτάσεις του τόπου μας, αλλά και πρωτότυπες street food επιλογές.

Оставьте свой комментарий!